09:00 – 17:00

Δευ - Παρ

Πρεβέζης 1

Νέα Φιλαδέλφεια
210 2580451/458
210 2580549

09:00 – 17:00

Δευ - Παρ

Πρεβέζης 1

Νέα Φιλαδέλφεια
210 2580451/458
210 2580549

Η Εταιρία

Εταιρικό Προφίλ

Η ΠΡΑΞΙΣ ιδρύθηκε το 1996 από την Ιωάννα Παππά και δραστηριοποιείται στον δύσκολο χώρο της ασφάλισης, αυξάνοντας συνεχώς τον κύκλο εργασιών της. Η επιτυχία της αυτή οφείλεται στο κύρος, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αλλά και στην φερεγγυότητα και την μοναδική ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες.

Η ΠΡΑΞΙΣ είναι μια εταιρία μεσιτείας ασφαλιστικών προϊόντων που λειτουργεί με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές και συνεργάζεται με τις πρώτες ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην χώρα μας και το εξωτερικό. Είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, με εξειδίκευση στη διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες που αφορούν στην μελέτη και ασφάλιση κινδύνων καθώς και στη διαχείριση απαιτήσεων.

Κατευθυντήριος άξονας μας είναι η παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που καλύπτουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Η ΠΡΑΞΙΣ απαρτίζεται από στελέχη με μακρόχρονη παρουσία στην ασφαλιστική αγορά και αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Στόχος και φιλοσοφία

H φιλοσοφία της εταιρίας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Με σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς και με μοναδικό προσανατολισμό στην απόλυτη ικανοποίηση των εξειδικευμένων απαιτήσεων κάθε πελάτη, η εταιρία έχει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που την ξεχωρίζουν στην αγορά των ασφαλιστικών συμβούλων.

Ο στόχος μας είναι να αποτελούμε την κορυφαία επιλογή Ασφαλιστικού Συμβούλου για Επιχειρήσεις και Ιδιώτες. Αυτός ο στόχος ορίζει συνειδητά τη στρατηγική των συνεργασιών μας με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, την επιλογή στελεχών και τη συνεχή επένδυση στην εκπαίδευσή τους.

Εγκαταστάσεις

Η ΠΡΑΞΙΣ στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της επί της οδού Σελευκίας και Πρεβέζης 1 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι σύμβουλοι

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε κάθε βήμα από μια έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα στελεχών!

Ιωάννα Παππά

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Παναγιώτα Κούζα

Υπεύθυνη Πωλήσεων

Ιωάννης Κούζας

Υπεύθυνος κλάδου αυτοκινήτων & κλάδου ζημιών

Αθηνά Σιαμπαλιώτη

Υπεύθυνη Κλάδου Ζωής & Προσωπικού Ατυχήματος

Κατερίνα Παπανικολάου

Υπεύθυνη Περιουσίας & Εμπορικών Κινδύνων

Ντόρα Καραϊσκάκη

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Παναγιώτης Φλήρης

Υποστήριξη Υποκαταστήματος Πελοποννήσου
Top