Praxis Δεν υπάρχουν Σχόλια

Τι είναι η ασφάλιση πιστώσεων;

Η σημαντικότερη πτυχή κάθε επιχείρησης είναι οι πωλήσεις της. Εκτός από τις ενέργειες που κάνει η ίδια η επιχείρηση προκειμένου να τις αυξήσει, πάντα υπάρχουν 2 συνθήκες που μπορούν να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα.

Η πρώτη συνθήκη αφορά την αγοραστική δύναμη και τη ρευστότητα του πελάτη. Μπορεί ο πελάτης μας να πληρώσει μετρητά; Μήπως αν του δινόταν η δυνατότητα, να εξοφλήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες με πίστωση, θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερες παραγγελίες με αποτέλεσμα η επιχείρηση να πετύχει σημαντική αύξηση πωλήσεων;

Κάτι που μας φέρνει στη δεύτερη συνθήκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε τα χρήματα μας αν δώσουμε πίστωση σε πελάτες, που ίσως δε γνωρίζουμε; Ένας πελάτης, ο οποίος φαίνεται οικονομικά υγιής σήμερα, θα είναι και αύριο;

Οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί πολλοί, η απάντηση όμως είναι εύκολη και ακούει στην υπηρεσία Ασφάλισης Πιστώσεων.

Τι είναι όμως η ασφάλιση πιστώσεων και ποιους αφορά.

Με την κάλυψη των πιστώσεων, η κάθε επιχείρηση εξασφαλίζει τις πωλήσεις της, σε περίπτωση μη πληρωμής από τους αγοραστές της για κάθε B2B συναλλαγή. Εν ολίγοις, σε περίπτωση που κάποιος αγοραστής δε δύναται για οποιοδήποτε λόγο να πληρώσει, ο πιστωτής λαμβάνει τα χρήματά του από την ασφαλιστική εταιρία. Ναι, είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

Ποιους αφορά; Όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των B2B πωλήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους και αν πουλάνε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το άμεσο προνόμιο που εξασφαλίζεται, έχοντας την υπηρεσία, είναι η ασφαλής ανάπτυξη των πωλήσεων. Δευτερευόντως, η κάθε επιχείρηση μπορεί να πετύχει σημαντική μείωση στο διαχειριστικό της κόστος, καθώς ο έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας των δυνητικών αγοραστών, γίνεται αποκλειστικά ή σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία.

Ποιο είναι το κόστος όμως προκειμένου μία επιχείρηση να αποκτήσει την υπηρεσία; Το κόστος δεν είναι προκαθορισμένο. Το κάθε συμβόλαιο γίνεται σε συνεργασία με την επιχείρηση, ανάλογα με τις πραγματικές της ανάγκες. Υπάρχει τεράστια ευελιξία και αυτό είναι το σημαντικό, καθώς οι ανάγκες της κάθε επιχείρησης είναι ξεχωριστές.

Πως μπορώ να λάβω την υπηρεσία; Η ασφάλιση πιστώσεων είναι μία ιδιαιτέρως εξειδικευμένη υπηρεσία. Το γραφείο μας, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα το προσωπικό σας συμφέρον. Έχουμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου, επιλέγοντας πάντα, σε συνεργασία με εσάς, την ιδανική λύση. Η τεχνογνωσία μας, μας καθιστά σημαντικό συνεργάτη, αναλαμβάνοντας για εσάς την έρευνα αγοράς με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.